رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

بحران بی سابقه در سیستم بانکی آمریکا

بحران در سیستم بانکی آمریکا بیشتر شده به طوری که فیرست رپابلیک بانک این کشور اعلام کرده اخراج کارمندان خود را در دستور کار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 28
کد خبر: ۱۸۱۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، نگرانی از بحران بانک ها در آمریکا به دلیل چالش هایی که اکنون برای بانک های تسهیلات دهنده وجود دارد، ادامه دارد، به طوری که برخی بانک ها می گویند فروش دارایی ها، اصلاح ترازنامه و اخراج کارمندان شان را در دستور کار دارند.

 

بر اساس این گزارش، پس از اینکه بانک های تسهیلات دهنده آمریکا افشا کردند که در سه ماهه نخست سال سپرده گذاران بیش از 100 میلیارد دلار را از بانک ها خارج کرده اند، سهام بانک فیرست رپابلیک 30 درصد دیگر افت کرد.

 

بر اساس این گزارش سهام این بانک روز سه شنبه در پی افشای یک بانک مستقر در سانفرانسیسکو مبنی بر اینکه 40 درصد سپرده هایش کاهش یافته، 49 درصد کم شد و این ها ترس و نگرانی از فروپاشی بیشتر بانک های آمریکا را تشدید کرد.

 

این نگرانی ها در پی ورشکستگی دو بانک معتبر آمریکا به نام های سیلیکون ولی و سیگنیچر در ماه مارس بیشتر شده است که سیستم بانکی آمریکا را با بزرگترین بحران از زمان بحران 2008 مواجه کرده است.

 

یک اقتصاد دان ارشد در موسسه پژوهشی گاوکال گفت: « با این ورشکستگی های بانکی آمریکا، سرمایه گذاران به این باور رسیده اند که بحران بانکی و شکست اعتباری خارج از مرزهای این کشور هنوز پایان نیافته است.»

 

درحال حاضر فیرست رپابلیک با نگرانی های افزایش سرمایه و از سوی دیگر گیر نیفتادن در قانون رگولاتوری آمریکا هم موجه است./ فارس

ارسال نظر